søndag 8. juni 2008

Naked Aas Boyz tester o-terreng

Hvem har vel ikke vært med i en diskusjon hvor temaet har vært hvor man har finest o-terreng? Diskusjonene kan bli lange og man blir sjelden enige om akkurat det. Det som er sikkert er at det neppe er på Ås.

I helga hadde jeg en det man kan kalle en mindre vellykket tur til Trondheim. På veien oppover hadde jeg iallefall bestemt meg for å trene ei økt på kart. Jeg valgte Knappåsen som ligger rett ved Tolga i Østerdalen. Terrenget preges av negativt kurvebilde, furuskog og reinlav. Det var med stor fryd jeg snøret på med 18mm piggskoa og med kartet i hånda satte jeg avgårde.


Min vurdering av dette terrenget:

Ren og fin bunn, minimalt innslag av stein og perfekt for bruk av spike. O-teknisk krevende og fysisk tungt. Rett å slett en o-løpers drøm!

Måtte ta et lite intervalldrag i ren glede over å være her. Enjoy the movie! Etter lyden å dømme skulle man tro at det var en medioker pornofilm

3 kommentarer:

Anonym sa...

Lydbildet var som du sier særdeles tvilsomt … Jeg ble nødt til å skru ned volumet, slik at nabodama vår ikke skulle få infarkt! Grunnen til den kraftige pustinga er nok at flufferen var mer inspirerende enn i det forrige eposet. Terrenget så unektelig innbydende ut – sikkert nesten like flott som på Bjønnåsen!?!

Ellers; som Maria Haukaas ville sagt det: hold on, be strong!

Anonym sa...

Tja, kunne vel minne noe om bjønnåsen, men mangla den relativt høye lyngen og de lange oppoverbakkene...

Men ikke rart du pusta tungt i det terrenget her. Veldig føfft teknisk og enda tøffere fysiskt. Men et av Norges fineste terreng, og det kommer nok foran Bjønnåsen...

Får trene på!

Anonym sa...

HUsker jeg løp her i 2001. Magne D vant H13-14, 2.1km på 9:40...