søndag 22. juni 2008

5. plass i O-festivalen

Med tre Naked Aas boyZ på laget sammen med Tveite, ble vi nr 5 i stafetten under O-festivalen. Det var over hundre startende lag. Øystein løp første og kom inn i hovedklynga og sendte ut Tveite. Han viste fram gamle takter og løp seg opp til 9. plass etter en sykt bra etappe. Ettersom jeg var litt syk fikk jeg løpe den korte 3. etappa. Det gikk ganske greit og sleit meg rundt løpa med vondt i halsen, fikk en bom på 1 min helt på slutten og ble passert av et par lag. Lucky spant ut på sisteetappe og løp en ganske bra etappe (jeg må ta på meg skylden at han ikke fikk nest beste etappetid) og kom inn som nummer 5 etter å ha knust Rostrup på slutten. Vi ble forøvrig tredje beste norske lag, så nå gleder vi oss til NM stafett:)

Resultater er her

4 kommentarer:

Anonym sa...

Hva sa jeg på Jukolabussen, om ikke nettopp dette?! Utrolig morsomt at det klaffer såpass bra, når klubbens beste for første gang i år er på samme lag, og vite at det enda er litt å gå på! (Det burde jo gitt meg nye krefter å høre premieutdelingen da jeg var på vei opp bakken fra runding på min altfor lange sisteetappe, men de fikk jeg ikke før jeg tømte et kakefat i kiosken rett etter målgang...)

Anonym sa...

Gratulerer med godt resultat!

Tredje beste norske lag, sier du? Nå er jo ikke KOK noe spesielt norsk ;-)

Anonym sa...

Men de kan fortsatt stille lag i NM selv om det bare er utlendinger på laget..

Anonym sa...

I flg reglene og innlegg på opn i dag, skal utlendinger ha vært bosatt i Norge pr 1.1.2008 for å kunne løpe NM, så da er det vel egentlig Ås-UMB som har en joker på lager?