onsdag 3. november 2010

Kadaverlekkasje #2

I etterkant av kveldens foredrag her på Ås kom fokus over på Kadaverløpet, og løpsansvarlig ble bombardert med spørsmål omkring arrangementet. Så for å tilfredsstille spørsmålsstillerne kommer det her litt nyttig og unyttig informasjon om løpet.

Et av spørsmålene var "Hvem tar slipset?" Svaret som ble gitt var Bolla, og dette er fortsatt svaret. Gottepåsan trakk da konklusjonen om at du kan se førstepost fra start.

En analyse av foreløpig resultat i avstemningen om startsted viser at mange har sett seg ut feil sted, og nok planlegger feil løpstrasé.

For å berolige eventuelle nervøse sjeler der ute kan det nå opplyses om at det er lokalisert nok stifte-klemmer til alle postene. Ellers er størstedelen av postene nå hengt ut, og løypelegger har brukt såpass mange timer på dette at han ble dyktig sliten.

Når det kommer til spesifikk info om løypa velger jeg å være litt sparsom med dette, men kan si så mye som at det ikke er 17 poster.

Det får være nok i denne omgang, men det skal ikke sees bort i fra at det kommer en ny lekkasje før starten går lørdag morgen.

1 kommentar:

Noen sa...

Metaanalyse (= analyse av analyse): Mange er ikke det samme som alle. Ingen er motsatsen til alle. Følgelig er motsatsen til mange heller noen enn ingen. Feil er motsatsen til rett. Følgelig har noen rett. Interessant.