søndag 31. oktober 2010

O-jalla: Naked Aas boyZ vant pris!

Etter fjorårets nominasjon i kategorien "årets blogg" og skuffelsen over å ikke vinne var det derfor en stor glede at en av boyZa på nytt var blitt nominert til årets o-jalla. Denne gang i kategorien "Årets ildsjel" Definisjonen på en ildsjel er i følge ordboka: subst. m/f ildsjel () ['ilʃeːl] person som er fylt av iver og begeistring, drivkraft.

Med så mange harde motkandidater, så var det en stor ære å få prisen "årets ildsjel" fra O-jalla arrangørene. Juryens begrunnelse, samt andre prisvinnere kan leses her. Prisen har jeg lyst til å dele med resten av gutta i Naked Aas boyZ. Vi har fortjent denne prisen sammen. Vi har utkjempet mang et slag mot "overmakta". Vi kommer ikke til å gi oss før vi får offset-trykte kart på hvert løp, en god langdistanseløype uten passering av samlingsplass på 1:15000 og knock-out-sprint og fellesstart er lagt død en gang for alle!

Neste helg er det o-galla. Naked Aas boyZ forventer ikke å få noen pris der. Om så skulle skje, ville det nok vekke like stor harme som da Jesse Owens tok 4 gull under OL i Berlin i 1936.

1 kommentar:

Anonym sa...

Well done!