fredag 26. november 2010

Trening på Bislett

Å drive med trening er moro! Hver treningsøkt er en nytelse og en opplevelse i seg selv. Derfor har jeg startet med noe nytt i treningsdagboka, nemlig ukas treningsopplevelse.

For 2 uker siden var det årets første skitur som stakk av med seier'n. I forrige uke var det uten tvil den fine langturen i Østmarka sammen med boyZa. Denne uka blir det imidlertid vrient å finne en klar kandidat til opplevelsen. Ås by Night and Fog er en het kandidat, men får denne gangen sterk konkurranse av dagens trening på Bislett.

Det å løpe sammen med noen av Norges beste o-løpere er i seg selv en inspirasjon. Når intensiteten på økta i tillegg er av typen høy og en må bite tennene sammen og bruke brøkregning som motivasjon for å holde ut hele den planlagte distansen blir opplevelsen enda bedre. Å passere mål på den siste runden, vel vitende om at oppdraget er fullført: ren nytelse!


Ikke noe å spare seg til som Tveite ville sagt. 99% av max.

1 kommentar:

Anonym sa...

under et halvt år etter utflytting fra Ås er 1:15000, langstrekk og veivalgsdiskusjon bytta ut med T-bane til trening på runder på tartan! Visste at NOF holdt til nærme Kringsjå, men at nedbrytninga gikk så raskt... ;)