mandag 30. november 2009

Langtur

Løp langtur på lørdag. Ås IL har gitt ut gratishefte over fine turmål i kommunen til alle husstander. Etter at tanken har versert i klubben en periode, ble det på lørdag arrangert konkurranse: Hvem klarer å løpe innom flest turskatter innen en maksimal tidsramme på 6 timer?

Mange i NAB, og blant farmerklubbløperne, er generelt store i kjeften. Noen har lansert begrepet CrazyLongRuns, men Turskatt 2009 var et konsept som raskt avslørte lav motivasjon. Flertallet ga inntrykk av at de kom til å stille til start, men på startdagen var det bare én NAB-representant og ingen farmerløpere som møtte opp. Blant Ås-UMBs eldre representanter var det imidlertid hederlig oppmøte. Det går greit å tapetsere øverste trinn på pallen alene, men som enslig svale får man ikke gjort mer enn det. Skuffende.

Etter å ha løpt 5 timer og 60 km på sti, vei og i terreng var det heldigvis ikke flere turskatter igjen. Deilig å bli litt stiv og støl, men enda deiligere å kjenne at kroppen ville løpe litt igjen allerede morgenen etter. Det betyr bare en ting, nemlig at kroppen er skadefri og at jeg nå bare kan mose på fremover gjennom vinteren..

4 kommentarer:

Spettet sa...

For å rette opp igjen feilen fra å ikke delta på lørdag lanserer jeg Turskatter-ekstra utgave Mandag 14. desember . Bare å slenge seg med!

Anonym sa...

Syyykt. Kroppen lyst på å løpe igjen allerede søndag morgen? Jeg beveget meg sakte og bedervet mellom madrass, sofa og seng i et døgn - inntil "Hodejegerne" av Jo Nesbø var slukt fra første til siste side.

Bonden
- og seriøst, HL: La beina få hvile fra asfalt noen dager nå!

N'Gugi sa...

Mr. L: Det var en stor glede å se deg mose på opp grusbakken mens du spiste to brødskiver! Dette blir en bra vinter!

Spettet: Jeg mangler jo fortsatt 5 turskatter etter lørdagens tur, så kanskje er dette en god anledning for å komme ajour?

Fast sa...

eeeeer det examensperiode eller? Eller har hele naked strøket med?
:p