tirsdag 24. november 2009

ÅbN&FC #1

I kveld braker det løs igjen. Norges beste nattcup starter med løp på nytt kart ved Granerud.

Det er et meget sterkt startfelt i kveld. Det mangler bare en russer, franskmann og sveitser før man kan kalle det for VM i nattorientering. Hvem vil stikke av med seieren i årets første løp?

Blir det Waaler-Kaas, Nordberg eller Trøan? Eller har Norges beste nattcupløper, Anders Tiltnes et nytt ess i ermet som han tryller fram i kveld? De lettbeinte finnene Martomaa og Hämälistö blir også farlige!

Naked Aas BoyZ stiller også sterkt og vi har nok den aller største favoritten i "vrakgodset" Mr L. Navigerer han fra alle i kveld? Det blir også spennende å følge debutanten Fiane Pedersen. Ryktene går på at han er i kjempeform til tross for at han ikke har trent på 2 mnd. Unge Sørensen er alltid et stort utropstegn! Er riktignok ei stund siden siste nattløp for Krokstadelvas store sønn, men han besitter nok av erfaring fra nattlige sysler og med et kaldt hode kjemper han om seiern. Mr 21 stiller med ny lykt og med et bra værvarsel ligger ann til at han kan få revansje på Nordberg fra Rørholtmarka rundt. Da var det været og kun været som hindret Bolla fra en riktig stor skalp. En mann man aldri avskriver er Tveite. Han avhenger imidlertid av å ha en god o-teknisk kveld for å kunne hevde seg helt i toppen. Fysisk er han mer en god nok.

Naked Aas BoyZ tipper:

1. Mr L
2. Unge Sørensen
3. Fiane
4. Mr 21
5. Spettet
6. Tveite
7. Vegard B
8. Tiltnes
9. Heidi B
10.Nordberg

Status: Fortsatt best i byen.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Det virker som om dere ås gutta har troen på at dere gjør det bra! det liker vi

Forrestgumper sa...

Ja, dersom man ikke har trua på den en gjør så er det liten vits i å holde på med noe:-) Men vi er jo selvsagt såpass fleksible at vi lytter til andre også da:-)

Anonym sa...

vurderte ikke tiltnes eller nordberg litt høyere oppe dag?

Fast sa...

lett ;)

Anonym sa...

Venter på veivalg frå Mr. L:)

jantheman sa...

Mr. L? Sikkert allerede på vei til Sverige: http://asplovet.blogspot.com/2009/11/buffklubben.html

gravende journalist sa...

Kan noen bekrefte/avkrefte om "Mr. L" løp med Buff idet bommen inntraff?