tirsdag 27. oktober 2009

Slik ser landslaget ut for neste år!

NOF har tatt ut landslagene sine for neste sesong.

A-gruppe:
Nordberg, Hott, Waaler-Kaas, Kvaal, Weltzien og Lundanes.

B-gruppe:
Forseth Indgaard, Skjeset og Skarholt.

Siden ingen Naked Aas boyZ løpere er med på laget for neste år, vil vi fortsette å rakke ned på NOF og de inkompetente folka som driver en C-nasjon av et landslag.

Det hjelper ikke å bli nr. 9 på langdistanse i NOM, det holder ikke med 3 medaljer i NM-sammenheng, en 2.plass på testløp til NOM i et av de mest krevende terrengene vi har i Norge er heller ikke godt nok.

Men en ting vet jeg: Gutta på Ås trener hardt og brutalt. Og de kommer tilbake, sterkere enn noensinne. Se opp for Team Vraka!

14 kommentarer:

bestemor sa...

Man kan jo lure på hva Holger og Weltzien gjør i A-gruppa. Spennende med Ulf.

bestemor sa...

Kvaal er jo greit, han vet alle at har kløppekort.

LEGSTRONGS sa...

Holger ble faktisk nummer 7 på mellom i VM og løp bra på stafetten. Helt fair at han er med. Problemet er vel i første rekke at B-gruppen er for liten. Her burde det definitivt vært plass til Lucasen...

slow sa...

hvem er legstrongs??

klassisk sa...

Det er bra at det er flere som satser enn de som kommer på gruppe.
Men det er helt feil når NOF ikke finner plass til hr. Lucasen blandt de presumptivt 9 beste seniorene 2010.

indignert rasshøl sa...

Det skal bli spennende å se hvordan NOF forsvarer dette - HEI, glemte visst at NOF aldri kommenterer en dritt av kontroversielle beslutninger. I stedet prioriterer de sine 20-30 årsverk til å skrive notiser om sykkelorientering, gildesprinter og o-gallaen sin(Hva faen skal de egentlig feire??? - det blir like krampeaktig som da keiser Nero lo og spilte fiolin mens Roma brant til grunn, eller som Hitlers siste fest i bunkersen). Noen må få slutt på denne galskapen snart! Det begynner å bli en del saker etter hvert, for å si det mildt.

Slakter'n sa...

Siste kapittel i denne boka: må skrives snart!

Kisangani-observer sa...

NOF får kongolesisk rettsvesen til å framstå som forutsigbart og saklig

Unknown sa...

Pokker, Her skulle Håvard nestev vært på Elite gruppe ! Håvard er en av de apsolutt mest aktuelle for VM Trondheim.

Brøyter sa...

Skjer mye rart i NOF, og det er flere med alt for mange hatter inne i bildet..

Egil Datasupport sa...

De følger med:
link

øks sa...

indignert rasshøl sa... I stedet prioriterer de sine 20-30 årsverk til å skrive notiser om sykkelorientering, gildesprinter og o-gallaen sin(Hva faen skal de egentlig feire???

>> kom på O-jallaen, der feirer vi alt som kan feires og ikke feires. Vi bryr oss ikke så mye om prestasjoner og slikt, det viktigste er at folk har det artig.

https://sites.google.com/site/ojalla2009/

dagdag sa...

lucky not so lucky? kanskje vi bør opprette en pris for de som fortjener en plass blant de heldige? en hestesko over døra eller en firkløver i baklomma bør være på sin plass.. kiper greier dette her. nof må virkelig ta seg sammen..

Jørgen sa...

For å være helt ærlig så trodde jeg at Håvard skulle komme med på elitegruppa! Meget sterke resultater over flere år, ikke minst i år også, og en perfekt alder for videre utvikling og satsing. Uttaket er helt uforståelig - og åpenbart feil, dessverre. Men det er bare å stå på videre!