tirsdag 27. oktober 2009

Fortsatt i fjærvekt

Etter en sesong hvor jeg var nest beste nordmann i begge individuelle løp på NOM, tok sølv i NM-natt, sølv i NM-ultra og bronse i NM-lang, samt ble nr 4 sammenlagt i Craft-cup, var det nok noen som tenkte at landslagsgruppe i 2010 kunne være oppnåelig selv for meg. NOF har imidlertid, som i fjor, hatt meg på vekta og funnet meg for lett. Bortsett fra vekta, var jeg visst for gammel for landslaget. Det var et spesielt argument mot en 27-åring, men jeg var ikke helt motivert for en diskusjon. Alle har jo rett til å finne på de argumenter de selv vil finne på.

Det er sjelden jeg blir sur, men det var nære på i kveld. Fordelen er imidlertid at jeg nå kan konsentrere meg om å mislike NOF, og ikke skylle dem en dritt når jeg tar en VM-plass neste år.

7 kommentarer:

Forrestgumper sa...

Hva kan man si? Insane in the membrane!

N'Gugi sa...

Skjønner at NOFs menn har gått noen uker over tida og grunnet på argumentasjon for dette!

Arve sa...

Stå på Håvard, du klarer deg godt uten NOF i treningsperioden. Du kaprer en bilett til bartebyen til sommeren, og banker til med sterke VM-løp.

klassisk sa...

Det kan ikke være vekt, alder eller resultater som er feil. Så det må være buffen...

Bonden sa...

NOF-ledelsen har ikke (stor nok) tro på deg. Det må det da gå an å leve med - så lenge NOF-ledelsen ikke består av yppige damer med fyldige lepper?

NOF har prediket at de vil åpne for flere løpere på mange av samlingene. Benytt deg av slike tilbud, og vær flink til å suge tæl og kunnskap ut av Lille-Håvard og andre rundt deg (og hold Spettet på armlengdes avstand). Da vil ikke forskjellen på å være med eller ikke (skal det være komma her?) være så stor.

Sur? Det hjelper ikke, og du sier heldigvis at du bare nesten ble det. Inspirert til "¨vise dem"! Det er bra! Det som er "synd" er at det synes jo NOF-ledelsen også. Vær stor nok til å svelge at noen få "utvalgte" ikke har stor nok tro på deg. Jeg - og tydeligvis mange andre - har det. Staa paa, paasan!

Spettet sa...

Bonden: Hva faen er gæ'nt med Spettet a?

Bonden sa...

Ingenting er gæærnt med Spettet. Spettet er bare så morsom å drive ap med, og det er jo slett ikke gæærnt, snarere tvert i mot.