søndag 13. april 2008

SolrenningenHeretter kalt Bajsrenningen. Den største feilen jeg gjorde idag var å stå opp kl 0700. Mitt en-mannsnachspiel med vodkashoter kl 0300 i natt bidro ikke til at halsen min ble noe bedre. Det var da iallefall verdt forsøket. Jeg bestemte meg allikevel for å løpe. Etter å ha vært "pre-o" de siste dagene klarte jeg ikke å holde meg i ro. Om det var lurt å stritte imot kroppen vil de neste dagene vise. Nok om det! Orientering sitter også i hue. Her kommer en løpsanalyse alla Rude.

La ut i friskt mot til 1.post. Lykkelig uvitende om det opplagt venstre veivalg løp jeg rundt til høyre. Fant posten allikevel stjernebra!

2.post var lett. Slo Ola på dette strekket. Digg

3.post var også et relativt greit strekk. Dette utnyttet jeg ikke.

mot 4.post ble jeg litt stresset av en hund som bjeffa. Så ikke bikkja, men innbilte meg at den var rett i hæla på meg på jakt etter kjøtt. Kom for langt til høyre inn mot posten.


5.post var lett igjen. Bomma her også.

6.post er nok det strekket jeg er mest fornøyd med idag

Det neste strekket hadde jeg planlagt da jeg løp mot 5. posten. men det hadde jeg tydeligvis glemt da jeg skulle løpe det. Horribelt løst!

Løp rundt på vei til 8.post. Husker jeg banna noe jævlig 10 meter før posten. Satt fast i ei buske.

Orker ikke skrive mer om løpet nå. Mye å rette på. Var skikkelig kjørt på slutten. Skal hvile i morra. Blir deilig.

3 kommentarer:

Anonym sa...

VOFF, VOFF, jeg er en stor slem hund, men du kan ikke se meg:) VOFF VOFF

Anonym sa...

Om det å løpe med halsvondt: Min erfaring har tidligere vært at det stort sett går helt greit med en joggetur om man har litt rusk i halsen - ofte har jeg synes det bare har bidratt til å få renska opp i gørra. Etter sist tirsdag er jeg mer skeptisk. Utrolig kjedelig å lese resultatlister og div. løpsrapporter fra under dyna - skulle veldig gjerne ha vært med i helga og brynt meg mot franskmenn og andre både på lørdag og søndag. Kanskje har jeg lært? Det blir i alle fall lite trening og betydelig med timer under dyna for meg de kommende dagene.

Anonym sa...

Ikke trening? det kommer an på hva du bruker de timene under dyna til det da..