fredag 18. april 2008

Følg natt-NM live. Her!

Vi stiller med tre løpere i kveldens norgesmesterskap i nattorientering. For å holde vår ære i hevd har vi valgt å kun sende våre mest formsterke løpere – Håvard, Ola og Simen. De skal kl. 22.35 legge ut på 10,8 km i grensetraktene ved Ørje. Vi har så stor tro på topplasseringer at vi flesker til med egen live oppdateringstjeneste. Med andre ord; nå er det bare å henge over F5-tasten utover kvelden, folkens!22.00: Akkurat tilbake fra Kiwi der jeg bunkret proviant for de kommende timene. På menyen står to stk. La Pizza Rusticale akkompagnert av 1 liter sjokolademelk. Til dessert: Superchips med salt. Det er nå 35 minutter igjen til start, og de ivrigste er vel i gang med å teipe ankler, smøre seg inn med tigerbalsam, koble til hodelykta, åle seg inn i tightsen eller knytte skolissene. Dette blir spennende!

22.20: Startnumrene vi skal følge ekstra tett utover kvelden er 30(Simen), 42(Ola), 116 (Håvard). De tøffeste motstanderne blir nok i første rekke: 7Nordberg,Anders, 17Trøan,Hans, 18Alvestad,Stig, 55Østerbø,Øystein Kvaal, 61Skjeset,Lars, 65Sandvik,Tore og 80Kahrs,Christian. Ellers må vi krysse fingrene for nr 110: Jo Inge, som har vært syk i den viktige oppkjøringsfasen.

22.30: Fem minutter igjen. For Guds skyld; husk å nulle ut brikkene!22.35: Der legger løperne i veg. Får inn rapporter om at Simen åpner i knallhardt tempo og er raskt oppe i ryggen til Nordberg. Ola virker innbitt og følger greit på i rekka, men pass på så ikke teten stikker fra! Håvard må bane seg veg blant mosjonister og optimister som legger av sted i et tempo de ikke orker lenger enn til 1. post. En slitsom start for medaljehåpet. Lykke til i skogen, boyZ!

22.40: Nå er jeg egentlig avhengig av arrangørens tidtakersystem utover i løpet. Leste følgende: "Live-resultater fra NM natt vil bli lagt ut her." på arrangementets hjemmeside. Tenkte dermed at det ville bli lagt ut mellomtider underveis i løpet, men det ser visst ikke ut til å være tilfelle. Derfor blir nok ikke tanken om liveblogging fra natt-NM så god som jeg trodde. Faen, azz! Da må jeg dessverre skuffe alle i de tusen hjem, som har satt av fredagskvelden til å følge med på natt-NM, vi kommer først tilbake etter målgang med analyse av resultatene.23.00: Det ser forøvrig ut til at opinionen på det kvalitetsbevisste forumet til OPN deler min skuffelse over manglende resultatservice. Et plaster på såret!

23.50: Løperne har nå vært ute i 1.15, og vi bør vel forvente målgang hvert øyeblikk. Ragnhild og Hans Kristian har forøvrig løpt inn til flotte 7. plasser i D21 og H17-18. Gratulerer!

00.03: Håvard i mål til 21. plass, 5.21 bak Nordberg. Sannsynligvis ikke helt fornøyd med det.

00.10: Simen passerer målseglet som 42. mann, bare 12.37 bak. Dessverre 9 sekunder bak CC-poeng, men slår i hvert fall Ola i den prestisjetunge internkampen.

00.18: Ola løper inn til 54. plass, 20.58 bak.

Da runder vi av kveldens livedekning og ønsker alle lesere en god natts søvn!

Ingen kommentarer: