mandag 30. mai 2011

Pressemelding: -"Beklager"

Etter helgas arrangementer og medfølgende skandale ser NAB det nødvendig å komme med en pressemelding. Kun et mindretall av NAB var, som seg hør og bør, involvert i sprintløpet på lørdag, men vi ble allikevel rammet av et av de største baugskuddene o-miljøet på Ås har opplevd siden det famøse utdrikkingslaget til Rolf Vestre. Det faktum at en av våre egne skulle synke så dypt, gjøre noe så simpelt og ha så liten egenkontroll at han tar medalje i NM-sprint kom som et sjokk på oss alle, og vi arbeider nå på hver vår måte med å bearbeide følelsene.
-"Jeg beveger med meg senket blikk blant mine venner, og beklager det jeg gjorde i helga. Det faktum at jeg gjorde sprint-riktige ting underveis, og at jeg ikke klarte å holde igjen på slutten er ting jeg må leve med resten av livet", sier en lavmælt Mr L.
NAB ser alvoret i hendelsen og ønsker å advare alle barn og unge mot å prøve slikt selv. -"Jeg håper omverdenen vil huske meg som løperen som vanligvis ikke kvalifiserte meg til NM-sprint finale, og at vi raskt kan sette en strek over det som skjedde i helga. Beklager", avslutter synderen.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Jeg hører Lucasen satser 100% på sprint frem mot VM nå med Asplövet som trener? Verden står ikke til påske... Han som en gang hadde respekt som en av norges beste natt-o-løpere...

AspLövet sa...

AspLövet som sprinttränare? Det är förbannad lögn och jag kommer stämma skiten ur er om ni sprider mer sånt förtal. Dagens sanning. Detta kan bara gottgöras med en flaska finwhiskey eller en back Macköl. Skickas omgående hem till mig.

Anonym sa...

burde heller beklage over dårlig løypelegging av en av deres løpere i både kvalifisering og finalen. en sprint skal være 12 til maks 15min. trodde at Kristoffer er god nok til å løpe gjennom sine egne løyper, eller er han i så god form at han løper over 1min fortere enn alle andre i kvalifisiering? og finalen henviser jeg bare til: http://haldensk.no/nyheter/elite/1636-hvem-disket-olav-og-er-det-ok

gratulerer kristoffer! bra jobbet...NOT!

Spettolini sa...

Til anonym: Ser ikke folk poenget med sprintløypene, nemlig at dette er en del av NABs taktikk for å sabortere for sprintdistansen og få den fjernet en gang for alle?

Koffer'n var smart nok til å legge inn feller som kontrolløren av både kart OG løyper ikke fikk med seg. For det fortjener Koffer'n ros og et klapp på skuldra! "Skandalen" kunne vært avverget om kontrolløren hadde gjort jobben sin..

ojoj sa...

-> Asplövet
Mackølen kan vel kanskje vente, og passer bedre når vi møtes her?

lorents sa...

jeg tror faktisk løypene var like lange målt med GPS for samltlige som løp samme løype gitt.. så den anonyme bør vel ut å trene litt mer hvis han ikke holder lengre, og henge mindre på et forum han ikke har noe han skulle ha sagt. Faktumet er vel at hvis du skal lage gode løyper er 12-15 min vinnertid vanskelig å få til. Det er bevist 2 år på rad nå, og det tredje kommer, eller så blir løypelegginga så kjedelig at det ikke blir artig. Blant annet regn gjorde det glatt og folk nølte mer i nedoverbakker, der det var glatt, det gjorde tidene lengre.. Sprinten kan kanskje ha en lengre vinnertid enn 12-15 min. Kanskje er det bedre at den er fra 18-21 min. Da får vi mer orientering også.

Fidel Castro sa...

et spørsmål til anonym:
definisjonen på bra løypelegging: blir dette målt i tid? Som utenforstående er jeg undrende over at det er sånn i orientering. En fotballkamp som varer 90 minutter er sjelden en beskrivelse av kampens kvalitet.

Anonym sa...

alt er bedre en jævla frol hælvetes løypene......