fredag 13. mai 2011

Det gode liv.

I går måtte Bolla og Spettolini avlegge gamle trakter på Ås et besøk. Av og til er savnet av både Vassumbakken og Kroerrunden stort. Tre blank fart forbi Rustad skole og en påfølgende sprekk fra Kroer kirke og inn er gode minner fra mange fine år på Ås.

Et obligatorisk stopp i Hellekroken med Grændis var en selvfølge. Det var da det slo oss at gutta som bor i Hellekroken nå, ja de lever det gode liv! Det første som møtte oss var en Skippy i full gang med å steke pølser på en mildt sagt tilgriset komfyr. Tydelig at gutta ikke tar så hardt på fellesvaskinga. Det gode liv! Koffer'n lå godt henslengt i "Ruuder'n-gropa" og så på lite meningsfylte TV-programmer, og så ut til å ha få bekymringer om kommende eksamner. Det gode liv! Siggy aka. "pinnjbrækk-champion" så fortsatt ut som var i en seierrus etter den historiske bragden i Kvist-kvaset forrige helg. Et eneste stort smil. Det gode liv!

Bollert og Spettolini takker for en hyggelig time i "the garden of Paradise" og ser fram til Von Vollær'n til høsten. Kan ikke vente med å smake på vinen, den smaker av det gode liv.

Ingen kommentarer: