torsdag 21. oktober 2010

Hvem er de?

Som så mange andre o-interesserte der ute, tilbringer også jeg daglig tid på opn.no for å lese om noe av det som rører seg i o-idretten. En del nøyer seg ikke bare med å lese artiklene, de er også svært aktive i kommentarfeltet under. Enkelte av debattantene står frem med fullt navn, mens de fleste benytter seg av pseudonym.

Blant de mest aktive i det siste finner vi blant annet Backrow, Blåmann, Granqvist, Monark, Minnebrikke og forskjelllige observere. Så hvem er de? Eliteløpere? Juniorer? Veteraner? Gamle storheter? NOF-ansatte? Foreldre? NAB? Damer? Verdensmestere? Kverulanter?

Hvem vet? En vet i hvert fall aldri hva de kan finne på å skrive...

7 kommentarer:

Kniksen sa...

Kem faen e Zidane?

Jan Arild sa...

Hvem er forrestgumper(og hvorfor skriver han så møe drid om NOF?)

Askjemskauenobserver sa...

Den ubestridte eneren blant forumdebatantene er Lambertseterobserver, men Ulf Thomassen hadde også sine stunder.

Blåtann sa...

Jeg setter 100 kr på at det ALDRI har vært noen damer som har kommentert på OPN.

Forrestgumper sa...

Føler ikke det var så "møe drid" om NOF her, var vel heller bare en generell betraktning om debattantene på opn, og det at hvem som helst kan skjule seg bak de fiktive navnene (at NOF-ansatte ble nevnt som alternativ skyldes at en debattant nylig brukte dette navnet).

Furuquist sa...

Jan Arild: Ja, enig i at man ikke bør skrive så "møe drid" om NOF. De jobber hardt og prioriterer arbeidsoppgaver knallhardt: http://img515.imageshack.us/img515/7906/nof.jpg

Anonym sa...

Jan Arild, store deler av o-norge har samme syn på nof og orientering som NAB.