lørdag 7. august 2010

Gull på første forsøk?

I morgen starter det et lite o-arrangement i Trondheim. Ettersom vi er rimelig interessert i denne sporten, og følger med på de fleste o-arrangementer, tenkte jeg å prøve å gjøre en liten forhåndsanalyse av den første øvelsen: sprinten. Siden vi er boyz blir det herreklassen som får hovedfokus.

Sprinten har vært en litt vanskelig øvelse for Norges herrer, og det har aldri blitt medalje. I år er Øystein Kvaal Østerbø vårt største håp, men selv om han er oppvokst i Trondheim, så blir det nok hardt med medalje for ham eller noen av de norske løperne i år også. Da er det nok større sannsynlighet for at Sveits tar med seg en eller flere medaljer i morgen, og de sveitsiske herrene kan fort ta sitt første sprintgull. Hertner, Hubmann og Mueller er alle gode nok for medalje. En annen sterk sprinter er de siste to års verdensmester Khramov, han viste under sprinten på O-Ringen at formen er i anmarsj, så han blir nok absolutt å regne med. Av andre utfordrere har vi blant annet tre spennende svensker, men det spørs nok om de ikke blir litt for lette i morgendagens løp i Trondheims gater.

NAB-tipset:

  1. F. Hertner
  2. A. Khramov
  3. D.Hubmann

Så da er det bare å benke seg foran enten tv-skjermen eller pcen i morgen for å følge løpet live, så får vi håpe at de norske løperne gjør tipset til skamme.

NB: Disse tipsene er ikke kvalitetssikret hos alle medlemmer av NAB, det kan godt være noen har andre meninger.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det er vel dameklassen som burde fått hovedfokus siden dere er boys?

Sprintboy sa...

Sant nok. ;) Men nå er det herrene vi boyza kjemper mot til vanlig, og dermed har størst (o-teknisk) kunnskap om.