søndag 18. april 2010

Seier - nei, det var visst ikke det...

I dag var det lenge grunn til å tro at NAB tok sin første norgescupseier for året. Det viser seg imidlertid, etter at en liten arrangørfeil er oppdaget, at det ble 2. plass. Litt skuffende når man tror man har vunnet, men løpet er allikevel det samme selv om det nå er 15 sek bak Holger.

Dette skjedde:
Jeg ble ropt inn i startboksen mens jeg varmet opp. Selv syns jeg det var litt tidlig, men jeg slo meg til ro med det siden Felix, som skulle starte to minutter før, allerede sto klar med kartet. Etter at Felix startet ville arrangøren ha meg frem til kartet. Jeg ville ikke det, og sa at jeg ikke skulle starte før 2 min bak Felix. Etter en liten diskusjon på dette og innkalling av en annen startansvarlig ble vi enige om at starttid 12.44 ikke var før om et minutt. Det var naturligvis tabbe av meg at jeg ikke kontrollerte tiden på startklokka bedre når jeg skjønte at det rådet litt usikkerhet.

Jeg hadde startkaoset i baktankene da jeg kom i mål, men slo meg til ro med seier med en gang brikketiden min kom opp på storskjermen som vinnertid.. Vel hjemme med pc´en sjekket jeg gps´en for å kontrollere en gang til at jeg og Felix startet på riktig tid. Det gjorde vi ikke...:-) Arrangøren hadde begynt å oppdage det samme som meg, og vi har avklart situasjonen over telefon.

Som medlem i Ås-UMB har jeg kjennskap til problemer med tidtaking under o-løp, så det er bare å slå seg til ro med at Holger vant Solrenningen, 15 sek foran meg. Gratulerer!

2 kommentarer:

Bola Karius sa...

Men uansett, gratulerer med et god løp.

Ola sa...

Hvem er den såkalte "Bola Karius"?? Makan til frekkhet!