søndag 1. mars 2009

NM i friidrett, dag 2

Idag var det klart for 3000m og siden det ikke ble pers på gårsdagens 1500m var dette målet for dagen. I fjor klarte jeg ikke å komme meg under 9.30 en eneste gang i løpet av de gangene jeg prøvde meg på denne distansen. I år er jeg bedre trent enn på lenge takket være bra trøkk og god mengde gjennom hele vinteren. Man blir inspirert av treningsdagboka til Bolten og Lucky og derfor er det lett å presse timer.

På oppvarminga idag hadde jeg en helt annen følelse enn i går. I dag følte jeg at flyten var der. Det er en viktig feeling. Den første 1000m gikk som vanlig litt i forteste laget og viste 2.59. Prøvde og holde trøkket bra opp og den andre gikk unna på 3.11. Kjente meg fortsatt ok og prøvde å øke tempoet litt, ikke sånn videre vellykket, men tok igjen to stk, blant annet en Nordtug Vi lå og knivet lenge, men kanskje som forventet ble han for sterk i spurten. Lenge trodde jeg at jeg hadde kommet meg under 9.20, men de offisielle tidene viste 9.20.16. Allikevel ble det ny pers, og en bekreftelse jeg på at jeg løper fortere jo mere man trener. Mangler bare litt hurtighet. Nå er det mars, og man må bare trene på. Det skal NAB gjøre!

1 kommentar:

Anonym sa...

Grattis smestis. Det må jo være et løp som er godt nok for ned under 9.10 utendørs.. Skjønner at det blir strid i år. Bra!