fredag 6. mars 2009

NAB’s weekly picture: Official NAB Wallpaper – Mr. L edition

Som et resultat av den tilspissede konkurransen i den norske O-portal-sfæren, så ser igjen Naked Aas boyZ’ innovasjonsavdeling seg nødt til å utvide uttrykksregisteret for å holde på lesermassene. Vi introduserer herved bildeføljetongen: ”NAB’s weekly picture”!

Konseptet vil i korte trekk gå ut på at vi kommer til å legge ut et nytt o-bilde hver fredag, med tilhørende beskrivelse. Surmagede kritikere vil nok kunne hevde at vi bare kopierer OPNs suksessformel: ”Picture of the Week”. Denne påstanden vil vi verken tilbakevise eller nekte for.

Uansett, ukens bilde er et såkalt ”wallpaper”, og kan brukes som en skrivebordsbakgrunn på din PC eller Mac. Så hvis du (ja, nettopp DU!) har lyst på det freskeste bakgrunnsbildet i kontorlandskapet – eller bare pynte opp MacBook’en på pikeværelset med en atletisk hunk – gjør følgende: 1) klikk på bildet så det får sin naturlige størrelse 2) høyreklikk og velg ”bruk som skrivebordsbakgrunn”.NB: Håvard nytes best i naturlige proporsjoner! Oppløsningen er foreløpig bare i 1280 x 960 piksler og vil derfor ikke være tilpasset alle skjermer optimalt, men vi vil suppleres med andre oppløsninger fortløpende, hvis ønskelig.


Vi regner for øvrig med at NABs spydspiss, lysluggen fra Råde, vil få rikelig med anledninger til å heve armene utover sesongen!

Ingen kommentarer: