torsdag 5. februar 2009

Baneløping

De siste dagene har det vært skikkelig stusselig å trene på Ås. I skauen og på veien er det snø og skiføre har ikke vært allverden heller. Gårsdagens intervalltrening på veien var ikke så givene den heller. Beina gikk alle veier og feste var lik null så økta ble ikke mye å skryte av.

Idag til morran tok jeg meg en tur i kjellern på Bislett stadion før skolen. Der er det to fine løpebaner på 545 m uten snø og slaps. Totalt pressa jeg 24 runder og det var overaskende gøy(!). Til sammenlikning med å løpe på mølle så var dette faktisk litt morro, og alternativet som å løpe ute i slaps og snø er heller ikke så mye bedre. Første del av økta var et evig langt stigningsdrag på 9810 m. Starta rolig og de første 5 km ble passert på 23 min og de siste 5 km på 18:50 (ikke at det er noen imponerende tid da..). Uansett ble dette en super økt som hjalp en god del på treningshumøret. Er digg ha litt feste til underlaget.

Var forresten noen sprintere og "trente" samtidig. Trur de klarte å løpe to runder rundt banen (kjempeseint) før de måtte sette seg ned å tøye i 40 minutter. De rakk akkurat å starte å løpe noen drag på kanskje 40 meter før jeg var ferdig. Det værste var at det stod Norge på ryggen til han ene og han andre gikk i tights..

3 kommentarer:

Anonym sa...

ta med noen kopier av NABs lover neste gang

Anonym sa...

Hva med å tegne kart, skru av lyset og arrangere Under Bislet After Dark, som en bonusrunde i ÅbN&F?

Anonym sa...

Ja, det hadde vært rått. Kunne blitt ganske bra for er en god del kriker og kroker under der og relative store områder å bevege seg på.