lørdag 7. februar 2009

Dagsamling i Fredrikstad: Drømmeforhold!

Etter to dager på sofaen var motivasjonen på topp for å dra på samling til Fredrikstad for å løpe i kremterrenget fra Blodslitet i 2008.Turen ned til GG-hallen fløt bra og jeg kjente at motivasjonen bare steg og steg i takt med freksvensen i tråkkene på sykkelen.

Etter ca en times kjøretur sammen med Ola, så kom vi fram til starten på økta. her ble vi møtt av en gjeng blodtrimma FSK'ere med Kjell i spissen. Han påstod at vekta hadde vist 71 kg på morran i dag. Det må isafall være dårlig reklame for McDonald's da Kjell har blitt deres nye produkt-tester.

Løypa målte 11,2 km i luftlinje og bestod av 23 poster.Vi bestemte oss for å løpe i gruppe og bytte på å ligge først. Etter ca 1 min løping angret jeg på at jeg i det hele tatt stod opp i dag. Da snøen rakk de andre i følget mitt opp til knærne kan dere selv tenke hvor dypt ned i snøen en liten tass var. Fast bestemt på å ikke bryte bet jeg meg fast i ryggen på Bolten der han Bamla i vei. Mellom 5. og 6. post så vi flere som var ute å løp i det fine været. Elgen så ut til å flyte bra gjennom snøen i dag. Litt sånn så jeg for meg Maalen løpe da han var på topp i gode gamle dager. Grasiøs og langbeint.

Etter 2 timer og 10 min var hele løypa gjennomført og vi kunne med god samvittighet skifte og sette oss i bilen igjen. Etter en bedre lunsj på Slevik Platå bestemte vi oss for ei økt i ca 40cm med snø fikk holde for i dag, og vi dro dermed tilbake til Skimetropolen Ås.

Kort oppsummert ble det ei veldig bra fysisk økt som 2/3 av utviklingsgruppa kommer til å huske lenge. Kanskje er det på tide å gjøre noen omrokkeringer på gruppene da elitegruppa ikke var reperesentert i det hele tatt på dagens samling. Vel, vi kan jo alltids call it even;)

2 kommentarer:

Fast sa...

disk på 1. 6. og 12. post??
GPSen din ser litt tvilsom ut;)

Anonym sa...

1. leksjon i Fys101: Alle måleinstruenter har en innebygget unøyaktighet.

Men det skal også sies at GPSen er god på å avsløre manglende ferdigheter alla o;)