onsdag 24. oktober 2007

Det nærmer seg NM

Når vi nå har startet med en ny disiplin, blogging, så var jeg raskt ute for å se om det var noen konkurranser vi kunne melde oss på. Prøvde å søke litt rundt etter terminlister, men det var ikke å oppdrive – dessverre. Det er tydelig at vi nå opererer innen et uorganisert og svært kaotisk felt.

Men som lyn fra klar himmel, eller torden på høylys dag, så dukket dette opp: Tordenbloggen!

” Norges mest omfattende og minst seriøse kåring av landets beste blogg.”

Perfekt – nesten for godt til å være sant! Videre leser jeg:

”for dem som er ferske i Bloggariket siden i fjor så er Tordenbloggen en kåring som er lagt opp som en cup. 128 blogger starter, først i 16 innledende grupper som halverer antallet til 64. Derfra og ut er det blogg mot blogg. En blogg ut, en blogg videre, helt til vi står igjen med bare en eneste blogg. Tordenbloggen 2007.”

Det som er det geniale med et slikt konsept, er at man slipper å reise til Vinstra eller til Stockholm for å delta, her kan man faktisk sitte på ræva å konkurrere på høyt nasjonalt nivå!

Så én god, og én dårlig nyhet ... Den dårlige først (selvsagt): Man må visst bli nominert for å kunne delta i konkurransen. Altså, ikke åpen påmelding slik vi er vant til, det må bety at dette er gjeve greier, og en tittel som henger høyt i miljøet. Men så kommer den gode nyheten! Hentet fra ”PM”: "det er full anledning til å nominere seg selv". Siden jeg ikke eier skam i livet, så slengte jeg inn en påmelding!

Da er det bare å lene seg tilbake i godstolen, ta fram ei god rødvinsflaske og pønske ut noen kvalitetsbloggposter. Håper hele laget satser helhjerta fram mot første start 4. november!

Ingen kommentarer: